Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově VI


Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově VI

kdy: 05.03.2014 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

JÍDLA S PŘÍBĚHEM...

  • zkusme dát jídlům příběh - kde sehnat suroviny, jak pokrmy sestavit, jak je správně prezentovat...
  • na seminář pozveme i farmáře, kteří pro vás produkují vynikající suroviny
  • vařit s vámi bude Kamil Štěrba z ANGUS STEAK restaurantu Soběsuky

Pokud se chcete seminářů (určeny jsou jen kuchařům profesionálům) zúčastnit, napište koordinátorovi programu Tomáši Poppovi na emailtomas.popp@envic.cz, nebo zavolejte na 739 654 834.

Seminář je součástí projektu "Specializované vzdělávací programy pro udržitelný rozvoj", který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

 

foto  - 11211-140903

« zpět do kalendáře akcí


Vytisknout stránku
 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace