Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově III


Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově III

kdy: 07.12.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 8-16h, ANGUS STEAK restaurant, Soběsuky u Nepomuku, Plzeň-město

téma: Potraviny

MASO, MASO A ZASE MASO

  • tentokrát se budeme věnovat hlavně masu - hovězímu a kuřecímu
  • ukážeme si plemena hovězího skotu (nejen na obrázku), podíváme se do chovu kuřat farmy Loužná, ukážeme si, jak se hovězí maso bourá
  • vařit s vámi bude Kamil Štěrba z ANGUS STEAK RESTAURANTU SOBĚSUKY

Pokud se chcete seminářů (určeny jsou jen kuchařům profesionálům) zúčastnit, napište koordinátorovi programu Tomáši Poppovi na email tomas.popp@envic.cz, nebo zavolejte na 739 654 834.

Seminář je součástí projektu "Specializované vzdělávací programy pro udržitelný rozvoj", který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

foto  - 11212-140926

« zpět do kalendáře akcí


Vytisknout stránku
 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace