Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově I


Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově I

kdy: 05.10.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

ZAMĚŘENO NA ZELENINU, OVOCE A DIVOKÉ BYLINKY

  • na semináři společně s lektorem Václavem Pachem (šéfkuchař restaurace Purkmistr) odhalíme odrůdy česneku, brambor, najdeme divoké byliny, houby...
  • společně si uvaříme zajímavá jídla z konkrétních odrůd brambor a česneku
  • dozvíte se i zajímavé informace o odrůdách jablek, hrušek, meruněk, broskví...

Pokud se chcete seminářů (určeny jsou jen kuchařům profesionálům) zúčastnit, napište koordinátorovi programu Tomáši Poppovi na email tomas.popp@envic.cz, nebo zavolejte na 739 654 834.

Seminář je součástí projektu "Specializované vzdělávací programy pro udržitelný rozvoj", který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

 

foto  - 11206-140911

« zpět do kalendáře akcí


Vytisknout stránku
 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace