Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově V


Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově V

kdy: 01.02.2014 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

VAŘÍME ZE SEZÓNNÍCH SUROVIN PRO DĚTI

  • zdravé, sezónní, lokální, potraviny by měli jíst naši nejmenší
  • lektor Václav Pach (šéfkuchař restaurace Purkmistr) vám ukáže jak zajímavě vařit pro děti
  • zaměříme se i na nabídku pokrmů ve veřejném stravování
  • zkusíme si i spočítat náklady na přípravuj jídel z kvalitnějších surovin

Pokud se chcete seminářů (určeny jsou jen kuchařům profesionálům) zúčastnit, napište koordinátorovi programu Tomáši Poppovi na emailtomas.popp@envic.cz, nebo zavolejte na 739 654 834.

Seminář je součástí projektu "Specializované vzdělávací programy pro udržitelný rozvoj", který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

 

foto  - 11210-140929

« zpět do kalendáře akcí


Vytisknout stránku
 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace