Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Kalendář akcí » Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově II


Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově II

kdy: 02.11.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

VAŘÍME TO SLOW...

  • jak se dá vařit ze sezónních a lokálních potravin?
  • mají biopotraviny v gastronomii budoucnost?, vařit budeme z podzimní zeleniny, zvěřiny i ryb
  • hostem semináře bude Václav Silovský, provozující ANGUS STEAK restaurant v Soběsukách
  • vařit s vámi bude Patrik Bečvář (šéfkuchař restaurace Zlatá Praha, hotelu Intercontinental, člen Národního týmu kuchařů ČR)

Pokud se chcete seminářů (určeny jsou jen kuchařům profesionálům) zúčastnit, napište koordinátorovi programu Tomáši Poppovi na emailtomas.popp@envic.cz, nebo zavolejte na 739 654 834.

Seminář je součástí projektu "Specializované vzdělávací programy pro udržitelný rozvoj", který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

foto  - 11207-140940

« zpět do kalendáře akcí


Vytisknout stránku
 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace