Náš TIP

Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.

Klikněte na IC pro detail.


jste zde: úvodní » Kalendář akcí » Kalendář akcí


Kalendář Akcí - Téma: Potraviny

zobrazuji akce 112 z 15

SLAVNOSTI JABLEK V ZAPOMENUTÉ ZAHRADĚ

kdy: 05.10.2014 (!!! ukončená akce)

kde: Plzeň - Zapomenutá zahrada, Plzeň-město

téma: Potraviny

Neděle 5. října 2014 | 14−19:30 hod. Zahrada u vysokoškolských kolejí v Plzni na Lochotíně, přístup z ulice Pod Záhorskem, GPS:49.7592144°N, 13.3747992°E Kvůli stavebním pracím v ulici Pod Záhorskem je přístup na Zapomenutou zahradu komplikovanější. Abyste se ale na Slavnosti jablek...

detail akce»

Plzeňské farmářské trhy mění své místo..

kdy: 07.04.2014 - 12.04.2014 (!!! ukončená akce)

kde: Plzeň, Náměstí Republiky , Plzeň-město

téma: Potraviny

Již opět v sobotu 12. dubna pokračují Plzeňské farmářské trhy ve své páté sezoně. Vzhledem ke stavebním úpravám U Zvonu jsme byli nuceni trhy pro pátou sezonu přesunout z nádvoří  hotelu Gondola / Pallova ulice na Náměstí Republiky. Trhy pro vás připravuje občanské sdružení ENVIC z.s. Těšíme...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově VI

kdy: 05.03.2014 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

JÍDLA S PŘÍBĚHEM... zkusme dát jídlům příběh - kde sehnat suroviny, jak pokrmy sestavit, jak je správně prezentovat... na seminář pozveme i farmáře, kteří pro vás produkují vynikající suroviny vařit s vámi bude Kamil Štěrba z ANGUS STEAK restaurantu Soběsuky Pokud se chcete seminářů...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově V

kdy: 01.02.2014 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

VAŘÍME ZE SEZÓNNÍCH SUROVIN PRO DĚTI zdravé, sezónní, lokální, potraviny by měli jíst naši nejmenší lektor Václav Pach (šéfkuchař restaurace Purkmistr) vám ukáže jak zajímavě vařit pro děti zaměříme se i na nabídku pokrmů ve veřejném stravování zkusíme si i spočítat náklady na přípravuj...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově IV

kdy: 04.01.2014 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

NUDNÁ ZIMA? zimní menu je báječnou příležitostí ukázat, že umíte vařit budeme vařit ze sezónních surovin (masa, zeleniny, ovoce)... vysvětlíme vám, jak se můžete se sedláky domluvit na dodávkách surovin... vařit s vámi bude hvězda české gastronomie Jan Horký (šéfkuchař Obecního domu v...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově III

kdy: 07.12.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 8-16h, ANGUS STEAK restaurant, Soběsuky u Nepomuku, Plzeň-město

téma: Potraviny

MASO, MASO A ZASE MASO tentokrát se budeme věnovat hlavně masu - hovězímu a kuřecímu ukážeme si plemena hovězího skotu (nejen na obrázku), podíváme se do chovu kuřat farmy Loužná, ukážeme si, jak se hovězí maso bourá vařit s vámi bude Kamil Štěrba z ANGUS STEAK RESTAURANTU SOBĚSUKY Pokud...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově II

kdy: 02.11.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

VAŘÍME TO SLOW... jak se dá vařit ze sezónních a lokálních potravin? mají biopotraviny v gastronomii budoucnost?, vařit budeme z podzimní zeleniny, zvěřiny i ryb hostem semináře bude Václav Silovský, provozující ANGUS STEAK restaurant v Soběsukách vařit s vámi bude Patrik Bečvář (šéfkuchař...

detail akce»

Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově I

kdy: 05.10.2013 (!!! ukončená akce)

kde: 08 - 16h, Hotelová škola v Plzni na Borech, Plzeň-město

téma: Potraviny

ZAMĚŘENO NA ZELENINU, OVOCE A DIVOKÉ BYLINKY na semináři společně s lektorem Václavem Pachem (šéfkuchař restaurace Purkmistr) odhalíme odrůdy česneku, brambor, najdeme divoké byliny, houby... společně si uvaříme zajímavá jídla z konkrétních odrůd brambor a česneku dozvíte se i zajímavé...

detail akce»

Festival regionálních potravin

kdy: 23.05.2013 (!!! ukončená akce)

kde: Krajský úřad Plzeňského kraje, Purkyňova 32, Plzeň-město

téma: Potraviny

Na nádvoří krajského úřadu Plzeňského kraje (vchod z Purkyňovy ulice 32) proběhne ve čtvrtek 23. května 2013 Festival regionálních potravin.Začínáme v 10 hodin a skončím kolem 17h. Můžete se těšit na farmářský trh zaměřený především na regionální produkty a ochutnávky vítězných výrobků ze tří...

detail akce»

Plzeňské farmářské trhy

kdy: 17.11.2012 (!!! ukončená akce)

kde: Pallova ulice, Mlýnská strouha, Plzeň-město

téma: Potraviny

Přijďte ochutnat a nakoupit kvalitní místní a tuzemské produkty autentické chuti i původu. Místo konání je již tradiční - nádvoří hotelu Gondola a Pallova ulice v Plzni. Začínáme v 8 hodin a končíme zhruba ve 12h. Připravuje je pro vás občanské sdružení ENVIC ve spolupráci s hotelem Gondola.

detail akce»

Festival regionálních potravin Plzeňského kraje

kdy: 29.05.2012 (!!! ukončená akce)

kde: Plzeň - nádvoří Krajského úřadu Plzeňského kraje., Plzeň-město

téma: Potraviny

Logo Regionální potraviny Plzeňského kraje. Přijďte se podívat na letošní Festival regionálních potravin Plzeňského kraje. Akce se koná stejně jako loni na nádvoří Krajského úřadu Plzeňského kraje a to již toto úterý – 29. května 2012 od 10:00 do 18:00. Tak jako v loňském roce, proběhne i letos na nádvoří krajského úřadu Plzeňského...

detail akce»

Jídlo pro zdraví v Domažlicích

kdy: 25.04.2012 (!!! ukončená akce)

kde: Jídelna Gymnázia J.Š.Baara, Domažlice, Domažlice

téma: Potraviny

Environmentální informační centrum Domažlice srdečně zve na další seminář"Jídlo pro zdraví", který se koná ve středu 25.4.2011 od 17 hodin v jídelněGymnázia J. Š. Baara v Domažlicích. Přijďte ochutnat zdravé dobroty z jarního menu paní Drahoslavy Jandíkové.Budete příjemně překvapeni, jak se dá...

detail akce»

 

 

© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje  - envic.cz

tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace